Άγγελος Πούλος

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - https://www.facebook.com/poulos.agg

Τηλ :6932250073

Γιάννης Ρούπας

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - https://www.facebook.com/giannis.roupas.3

Τηλ: 6945990525

5-4-2021

Πόσοι συνάδελφοι ήρθαν και πόσοι έφυγαν, ανά ειδικότητα, με τις μεταθέσεις του 2021 στην Α΄ και Β΄ Ανατολικής Αττικής, στη Γενική και Ειδική Αγωγή

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Προς ενημέρωση σάς παραθέτουμε πίνακες με τους εκπαιδευτικούς που ήρθαν και έφυγαν, ανά ειδικότητα, με τις μεταθέσεις του 2021 στην Α΄ και Β΄ Ανατολική Αττική τόσο στη Γενική όσο και στην Ειδική Αγωγή.

Η περιοχή της Ανατολικής Αττικής κάθε χρόνο στελεχώνεται με μεγάλο αριθμό συναδέλφων αναπληρωτών και μάλιστα με τις γνωστές καθυστερήσεις που παρατηρούνται στις προσλήψεις και με τις αρνητικές συνέπειες που προκύπτουν τόσο για την οργάνωση και την πλήρη λειτουργία των σχολικών μονάδων όσο και για τον οικογενειακό προγραμματισμό και την εργασιακή ασφάλεια των ίδιων των εκπαιδευτικών. Είναι φανερό πως του χρόνου, όπως προκύπτει και από τους πίνακες (41 επιπλέον κενά ΠΕ70 και 32 ΠΕ60 ) των μεταθέσεων, τα κενά θα είναι ακόμη περισσότερα.

Είναι αδήριτη η ανάγκη η κυβέρνηση να προχωρήσει όχι μόνο στις εξαγγελθείσες προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών αλλά σε μαζικούς μόνιμους διορισμούς για την πλήρη κάλυψη όλων των κενών σε ολόκληρη τη χώρα. Απαιτούμε τη στήριξη της δημόσιας και δωρεάν εκπαίδευσης για όλους τους μαθητές μας.

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ