Η Αθήνα υποδέχεται το 2020

Στην πλατεία Συντάγματος, με ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα
Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 02:22
UPD:02:27

Οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων, το πρόγραμμα των οποίων επιμελούνται ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων ολοκληρώνονται με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, στην πλατεία Συντάγματος.

NIKOLAS KOMINIS
 

Εκεί, απόψε στις 10, το κοινό θα αποχαιρετήσει το 2019 και θα υποδεχτεί με αισιοδοξία τη νέα χρονιά, με ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα με πολλή μουσική, κέφι, χορό, φώτα, πυροτεχνήματα και λάμψη. Οι οικοδεσπότες της βραδιάς, Νάντια Μπουλέ και Θέμης Γεωργαντάς, θα καλέσουν στη σκηνή τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, για την αλλαγή του χρόνου.

NIKOLAS KOMINIS
 

Τη μουσική θα αναλάβουν οι «Melisses», η επιτυχημένη μπάντα της ελληνικής μουσικής σκηνής, διάσημη για τις ζωντανές εμφανίσεις της, με περισσότερα από δέκα χρόνια ενεργής παρουσίας στον χώρο.

 
 

Μαζί τους στη σκηνή θα βρεθούν οι  Ήβη Αδάμου, Demy και Josephine, ενώ τους καλλιτέχνες θα πλαισιώσει η βραβευμένη ομάδα γενικής γυμναστικής «Wolves», σε ένα φαντασμαγορικό πρόγραμμα. Το πάρτι όμως δεν τελειώνει εδώ… Στη συνέχεια, τη σκυτάλη αναλαμβάνει ο Dj Pitsi, με ένα άκρως δυναμικό dj set!