www.facebook.com/reumata

Παλλήνη,29 Νοέμβρη 2015

Η alfavita.gr της παραπληροφόρησης!

Πέρασαν σχεδόν 2 εικοσιτετράωρα από τη στιγμή που ο επικεφαλής της παράταξης «Προοδευτικά Ρεύματα Εκπαιδευτικών», Σάββας Σεχίδης, αλλά και η ίδια η παράταξη, απέστειλαν επίσημες διαψεύσεις στην ιστοσελίδα alfavita καταγγέλλοντας την παραποίηση των αποτελεσμάτων από τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών «Αλέξανδρος Δελμούζος», και όμως, η ιστοσελίδα συνεχίζει να αρνείται την αποκατάσταση της αλήθειας.

Η απαράδεκτη αυτή πρακτική, που παραπέμπει σε άλλες εποχές, δείγμα γραφής για το πώς ορισμένοι αντιλαμβάνονται την αυτονομία και την ανεξαρτησία των συνδικαλιστικών παρατάξεων, αποτελεί μνημείο κακοήθειας και για το συντάκτη (που ντρέπεται ή φοβάται να γράψει το όνομά του) και για εκείνους που υιοθετούν το ψέμα, τον στηρίζουν και τον αναδεικνύουν (αποκρύπτοντας την ταυτότητά του).

Τα Προοδευτικά Ρεύματα Εκπαιδευτικών έχουν την πλήρη πεποίθηση, μετά τις απανωτές διαψεύσεις εκ μέρους μας και την άρνηση της ιστοσελίδας να αποσύρει το «γκεμπελικού» τύπου δημοσίευμα και να αποκαταστήσει την αλήθεια, πως πρόκειται για σκόπιμη και κακόβουλη πράξη, που στόχο έχει να βλάψει τη νέα παράταξη στο Σύλλογό μας και να εξυπηρετήσει τους εγχώριους «αντιπροσώπους» της στην Αν. Αττική. Οι «γκεμπελίσκοι», όμως θα αποκαλυφθούν. Είναι ήδη γνωστοί!

Έστω και την τελευταία στιγμή απαιτούμε από τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας alfavita.gr

Να αποκαταστήσουν την αλήθεια με ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα τους

Να μας γνωστοποιήσουν τον συντάκτη και την πηγή του απαράδεκτου δημοσιεύματος

Προοδευτικά Ρεύματα Εκπαιδευτικών