Άμεση διαγραφή από τους Συλλόγους όσων αποδεχθούν διορισμό στα Υπηρεσιακά συμβούλια στη θέση των αιρετών

Η ηγεσία του υπουργείου παιδείας αποκομμένη από

της εκπαιδευτική πραγματικότητα επιδίδεται σε ένα κρεσέντο αυταρχισμού και αντικαθιστά τους αιρετούς του κλάδου στα υπηρεσιακά συμβούλια με διορισμένα μέλη. Την ίδια ώρα που οι εκπαιδευτικοί της τάξης, στέκονται δίπλα στους μαθητές και εφαρμόζουν την υποχρεωτική τηλεκπαίδευση , χωρίς καμία υλικοτεχνική υποδομή από μια ιδιωτική πλατφόρμα με συνεχή προβλήματα , το αποκλειστικό μέλημα της υπουργού είναι η άσκηση πολιτικού τσαμπουκά , αγνοώντας προκλητικά το 95% των εκπαιδευτικών που γύρισαν την πλάτη τους στην εκλογική διαδικασία τσίρκο της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας .

Η υπουργός που ένα ολόκληρο καλοκαίρι άφησε ανοχύρωτα τα σχολεία στην πανδημία νομοθετώντας αποκλειστικά για τα συμφέροντα των σχολαρχών , η υπουργός της μάσκας αερόστατο και του παγουριού , η υπουργός του 5 % συμμετοχής στις εκλογές της , ζήλεψε την δόξα της Φρειδερίκης και σκοπεύει να διορίσει τους αιρετούς στα υπηρεσιακά συμβούλια . Αγνοώντας προκλητικά την ομόφωνη θέση του κλάδου για παράταση της θητείας των αιρετών μέχρι να επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες για τέλεση των εκλογών με τρόπο που να εξασφαλίζει το αδιάβλητο της διαδικασίας δηλαδή με κάλπη και φυσική παρουσία των ψηφοφόρων στα εκλογικά κέντρα .

Τα Προοδευτικά Ρεύματα του συλλόγου    «  Αλέξανδρος Δελμούζος» προειδοποιούν  με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, τους εντός πολλών εισαγωγικών συναδέλφους- μέλη του που θα αποδεχτούν τον ρόλο του φερέφωνου ως διορισμένα μέλη στα υπηρεσιακά συμβούλια στην θέση των αιρετών, πως θα τους διαγράψει άμεσα από μέλη του παραδίδοντας τους στην κρίση των συναδέλφων τους .

Άμεση παραίτηση της υπουργού του 5% .